Bliv medlem og få indflydelse

22. juni 2017

Hvis du har lyst til at være medlem af Venstre Frederikssund - så skal du følge dette link og tilmelde dig for kun 325 kr. for hele 2017: 

http://www.venstre.dk/bliv-aktiv/bliv-medlem

Med dit medlemskab af Venstre får du bl.a. et ugentligt nyhedsbrev fra Landsorganisationen med politisk orientering, medlemsbladet Liberalt Overblik og nyheder fra din lokale forening. Men først og fremmest får du mulighed for at få indflydelse.

Du vil herefter modtage en velkomsthilsen fra lokalforeningen. Som medlem af Venstre får du de vigtigste politiske nyheder før alle andre. Hvis du opgiver din maiadresse vil du jævnligt blive orienteret om møder, medlemsaktiviteter mv. så du altid er opdateret. 

Du kan gøre en forskel ved at være politisk aktiv. Du vælger selv hvor aktiv du vil være. Om du blot ønsker at støtte Venstre med dit medlemsskab, eller om du vil involvere dig i arbejdet i vores forening, og om du vil være med til at opstille alle de kandidater, du kan stemme på til kommunal-, regional- og folketingsvalg.

Vi stiller ingen krav til medlemmerne. Vi er taknemmelige for den støtte, der ligger i selve medlemskabet og kontingentet. Men har du lyst til at være aktiv som medlem, har vi masser af muligheder og opgaver til dig i foreningsarbejdet. Og vi kan love dig, at du vil finde det både interessant, underholdende og meningsfyldt. 

Vær med til at gøre en god kommune endnu bedre.